Meclis Cafe
Eylül 09, 2010, 12:11:06 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Yönetici olmak istiyorsanız
Üye Ol or Giriş Yap tıklayın. Unutmayın, hiç kimse kendi isteği dışında Yönetici yapılmaz.

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ZIRT PIRT FORMATA SON!! DEEP FREEZE CONSOLE V.5  (Okunma Sayısı 3297 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DARK
Öğrenci
*

« : Kasım 08, 2006, 06:31:37 pm »

ARKADASLAR IKIDE BIR İŞLETİM SİSTEMİNİZDE SORUNLAR YAŞIYOR DURMADAN ZIRT PIRT FORMAT ATMAKTAN BIKTIYSANIZ. İŞTE SİZE MÜKEMMEL BİR ÇÖZÜM..

DEEP FREEZE.. BİLMEYENLER İÇİN KISA Bİ ACIKLAMA YAPACAK OLURSAM.. BİLGİSAYARINIZI KURUP TÜM AYARLARINIZI YAPTIKTAN SONRA BU PROGRAM İLE DONDURUYORSUNUZ. VE ARTIK NE OLURSA OLSUN BİLGİSAYARINIZI RESETLEDİGİNİZDE SON OLARAK NASIL DONDURDUYSANIZ O SEKİLDE KULLANABİLİYORSUNUZ. HİÇ BİR ŞEKİLDE YAN ETKİSİ YOKTUR. DİLEDİGİNİZ ZAMAN DONDURUCUYU ACIP PROGRAM VEYA DOSYA YÜKLEYİP TEKRAR DONDURABİLİRSİNİZ... BU PROGRAMA SAHİP OLMAK İSTİYORSANIZ BENİMLE İRTİBATA GECMENİZ YETERLİ OLACAKTIR....

Msn adres: cihandark@hotmail.com herkes ekleyebilir. Programın download adresini verebilirim...  Göz kırpan

Bilgi paylaştıkca güzeldir. Tıpkı mutluluk gibi...
Meclis Cafe
« : Kasım 08, 2006, 06:31:37 pm »

Reklam vermek istiyorum...
ozgur30
Öğretmen
**

« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2006, 04:18:47 pm »

Sırıtan Sırıtan bu işi yapımta bilmeyen yoktur   ama sana  kötü bir  haber söyleyim  bazı vuruslar bu korumayı geciyo   deepfiriz cozum değil  asla   yani tırışka kardeş  beliki sen dünyaya yeni gözlerini acıyon.
Meclis Cafe
« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2006, 04:18:47 pm »

sinankaya
Güçlü Yönetici
Profesör

« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2006, 03:34:44 am »

Üye Ol or Giriş Yap
6.00.20 versiyonu
delinin1i
Öğrenci
*

« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2008, 01:16:35 am »

ARKADASLAR IKIDE BIR İŞLETİM SİSTEMİNİZDE SORUNLAR YAŞIYOR DURMADAN ZIRT PIRT FORMAT ATMAKTAN BIKTIYSANIZ. İŞTE SİZE MÜKEMMEL BİR ÇÖZÜM..

DEEP FREEZE.. BİLMEYENLER İÇİN KISA Bİ ACIKLAMA YAPACAK OLURSAM.. BİLGİSAYARINIZI KURUP TÜM AYARLARINIZI YAPTIKTAN SONRA BU PROGRAM İLE DONDURUYORSUNUZ. VE ARTIK NE OLURSA OLSUN BİLGİSAYARINIZI RESETLEDİGİNİZDE SON OLARAK NASIL DONDURDUYSANIZ O SEKİLDE KULLANABİLİYORSUNUZ. HİÇ BİR ŞEKİLDE YAN ETKİSİ YOKTUR. DİLEDİGİNİZ ZAMAN DONDURUCUYU ACIP PROGRAM VEYA DOSYA YÜKLEYİP TEKRAR DONDURABİLİRSİNİZ... BU PROGRAMA SAHİP OLMAK İSTİYORSANIZ BENİMLE İRTİBATA GECMENİZ YETERLİ OLACAKTIR....

Msn adres: cihandark@hotmail.com herkes ekleyebilir. Programın download adresini verebilirim...  Göz kırpan

Bilgi paylaştıkca güzeldir. Tıpkı mutluluk gibi...
Meclis Cafe
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2008, 01:16:35 am »

Reklam vermek istiyorum...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.408 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

Eylül 05, 2010, 07:21:17 pm